SE/SEK

Normann Copenhagen Serveringsvagn Block rund svart

2 125 kr

1 913 kr

Den här produkten finns i lager
Betala 82 kr/månad
Stilren rund serveringsvagn från Normann Copenhagen, formgiven av Simon Legald. Passar perfekt som sidobord, tebord eller sängbord. Den har två rymliga hyllplan och hjul som kan rotera 360 grader för enkel förflyttning. Brickor av stål och ben av målad ask, hjul av stål och gummi.

-Vikt 8 kg.
-Maxvikt per hyllplan är cirka 10 kg.
-Inklusive monteringsmanual.
Skötselråd: Torka med fuktig trasa.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Stål
Mått
64 x 45 cm
Färg
Svart
Tillverkningsland
Kina
Designer
Normann Copenhagen
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Normann Copenhagen är ett danskt designföretag med uppgift att skapa originala och innovativa produkter i en enkel och modern design som klarar testet av tid. Eller med andra ord att utmana konventionellt tänkande och göra det vanliga extraordinärt genom stor design. ...

Read More

Normann Copenhagen