SE/SEK

Linda Pabst Scarf Sister 50cm

299 kr
Den här produkten finns i lager
En underbar tunn scarf i bomull med Sister tryck från formgivaren Linda Pabst. Bra både att vira runt halsen eller håret. Lätt att handtvätta i handfatet och torkar fort.

- Digitaltryckt
- Kommer i snygg presentförpackning.
- Skötselråd: Handtvätt i kallt vatten
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Bomull
Mått
50 x 50 cm
Färg
Blå
Designer
Linda Pabst
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Linda Pabst är en illustratör och grafisk designer, med en konstnärlig utbildning. Hon har jobbat som art-director på flera reklambyråer, men är idag egenföretagare och frilansar med Västkusten som bas. Hon vill beröra betraktarens känslor med ...

Read More

Linda Pabst