Marianne Westman Scarf lång Pleece svart

615 kr
Den här produkten finns i lager

Lång scarf av plisserad fleece. Formgiven av textildesigner Marianne Abelsson för Design House Stockholm. Halsduken är tillverkad av 85% polyester och 15% viskos. Maskintvätt 40°, tumla torr på låg värme efter tvätt. Finns även i en kortare modell. Se andra plagg av pleece nedan.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
85% polyester och 15% viskos
Tvättråd
40°
Mått
200 x 35 cm
Färg
Svart
Designer
Marianne Westman
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Marianne Westman började som 18-åring på Konstfacks keramiklinje i Stockholm och studerade för Edgar Böckman. Efter det handplockades hon av porslinsfabriken Rörstrand för en provanställning som senare blev permanent. Hon var anställd hos Rörstrand...

Läs mer

Marianne Westman