SE/SEK

Marianne Abelsson Scarf kort Pleece camel

510 kr
Den här produkten finns i lager
Mjuk scarf av plisserad fleece. Formgiven av textildesigner Marianne Abelsson för Design House Stockholm. Halsduken är tillverkad av 85% polyester och 15% viskos. Maskintvätt 40°, tumla torr på låg värme efter tvätt. Finns även i en längre modell. Se andra plagg av pleece nedan.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
85% polyester och 15% viskos
Tvättråd
40°
Mått
140 x 30 cm
Färg
Sand
Designer
Marianne Abelsson
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Textildesigner Marianne Abelsson började arbeta med Design House Stockholm 1997. Hon är utbildad på Textilskolan i Borås och har arbetat som designer och har drivit egen verksamhet i många år. Hennes design innefattar Pleece-samlingen, keramikklockan Tid, ljusstaken...

Read More

Marianne Abelsson