Såpa Humle

129 kr
Den här produkten finns i lager

Vår såpa är framställd i Sverige av en klimatneutral* tillverkare. Såpan består till mer än 95% av naturliga råvaror och bryts ner snabbt och fullständigt. Det är fritt från både färgämnen och parabener. Inspiration till dofterna återfinns i den svenska naturen. Dosera lagom och återvinn din förpackning - det hjälper miljön! 500 ml.

Dosering: använd såpan direkt på trasa eller svamp. Till lätt smuts, använd 8 ml (fyra tryck på pumpen) till 5 liter vatten. Till grovrengöring, använd 100 ml såpa till 10 liter vatten. Återvinn tömd förpackning i plaståtervinning.

Innehåll: 30% vatten, såpa (förtvålad rapsolja), < 0,5% parfym.

* Begreppet klimatneutral betyder att leva/verka på ett sätt som inte producerar något nettotillskott av växthusgaser. Detta ska uppnås genom att reducera den egna klimatpåverkan så mycket som möjligt och använda kompensation för att neutralisera återstående utsläpp.

Klimatarbetet i korthet
- Tillverkaren producerar inget nettotillskott av klimatpåverkande växthusgaser.
- Tillverkaren arbetar systematiskt för att reducera utsläppen av växthusgaser, återstående utsläpp kompenseras fullt ut genom internationella miljöprogram, t.ex. genom skogsplantering.
- Arbetet kontrolleras av en internationell miljökonsult och bygger på FN:s ramverk för miljöarbete mot växthusgaser.

Produktdetaljer
Volym
500 ml
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.