Søren Ulrik Petersen / Design Nation Salt- & pepparkvarn lönn

529 kr

265 kr

Den här produkten finns i lager
Salt- och pepparkvarn i lönn formgiven av Søren Ulrik Petersen för danska Design Nation, vilka har som mål att ta fram funktionella bruksting med hög skandinavisk designfaktor och god kvalitet. Petersen säger så här om sin serie, som han döpt till Mill:

"Med Mill har jag skapat en kvarn som sitter bra i handen. Det finns inga kanter eller metallskruvar som sticker ut där man håller."
Produktdetaljer
Material
Lönn
Mått
Ø 7 cm, höjd 12,5 cm
Färg
Natur
Designer
Søren Ulrik Petersen / Design Nation
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Søren Ulrik Petersen är en prisbelönt formgivare med bas i Köpenhamn. Som tjugofyraåring blev han lärling hos Wulff’s möbelverkstad, och några år senare påbörjade han sina studier i Furniture Design på Danmarks ...

Läs mer

Søren Ulrik Petersen / Design Nation