Mini Rodini Ryggsäck Panda Leopard

599 kr
Den här produkten finns i lager

Rejäl ryggsäck i ett slitstarkt material tillverkat av 100% återvunnen polyester, med ett heltäckande leopardprint och Mini Rodinis klassiska panda i hög hatt på ytterfacket. Ryggsäcken är normalstor och passar både stora och små äventyr, på väg till skolan eller under resan. Det här är en klassisk och återkommande modell från Mini Rodini.

De återvunna materialen som använts vid tillverkningen av den här ryggsäcken är GRS-certifierade vilket försäkrar att materialen är gjorda av återvunna föremål, som t.ex. PET-flaskor, kasserade fisknät och gamla kläder. GRS är den strängaste certifieringen för återvunna material på marknaden i dag och innefattar strikta kontroller av framför allt kemikaliehantering, men också av arbetsvillkor.

- Två fack i olika storlekar, båda med med dragkedja
- En mindre ficka med dragkedja inuti väskans stora fack
- Vadderade och reglerbara axelremmar för bästa passform och komfort
- Bärhandtag i toppen
- Slitstarka YKK-blixtlås med blixtlåskläppar i konstläder
- Vadderad framtill, baktill och i botten

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Polyester
Mått
34 x 26 x 10 cm
Färg
Mönstrad
Designer
Mini Rodini
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Mini Rodini är ett svenskt barnklädesmärke som skapades 2006 av illustratören och konstnären Cassandra Rhodin. När den första kollektionen med bomullsplagg släpptes i få utvalda stockholmsbutiker 2006 sålde de slut på en gång. Allting ...

Läs mer

Mini Rodini