Rislampa liten Handarbetets vänner

3 500 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 149 kr/månad

Lampskärm i klassisk rislampamodell, handtillverkad av ull, lin och björkrot. Rislampan är tillverkad av Maria Wale Lindvall och Saori Hoshino, sistaårsstudenter på Handarbetets Vänner Skola, i projektet Kollektion i småskalig produktion. Traditionella metoder och textila material har utmanats och förenats med nytänkande gestaltning och form. Armatur ingår.

Så här beskriver formgivarna själva sin produkt:

"Vi ville kombinera den japanska lätta designen med svenska naturmaterial i en lampskärm handvävd i en gles struktur där ljuset kan spridas i fria mönster. Då lampornas färg är vit, ville vi göra dem mer spännande med dess form och textila yta. Vi blandade olika material och garntjocklekar i väven och vävde i svenska och japanska tekniker. Resultatet blev en handvävd lampa i två storlekar som är konstruerad med en gles struktur för att släppa igenom ljuset."

Rislampan är tillgänglig exklusivt hos Designtorget i en mycket begränsad upplaga.

Produktdetaljer
Material
Ull
Mått
20 x 15 x 15 cm
Färg
Vit
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.