SE/SEK

Amanda Tunved Ringkon ljusgul

239 kr
Den här produkten finns i lager

Handgjord ringkon av lergods, formgiven och tillverkad av Amanda Tunved i Stockholm. Perfekt som förvaring för favoritringarna, som pryder sin plats även då de inte bärs. Konerna finns i flera olika utföranden och ingen är den andra helt lik.

Kuriosa: ringkonerna är Amandas första produkt hos Designtorget, och det är mycket tack vare hennes pojkvän som vi hittade dem. Som födelsedagspresent ansökte han nämligen om försäljning med hennes smarta ringförvaring hos oss - en överraskning som utvecklats till att vi nu kan presentera dem på Designtorget!

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Lergods
Mått
Bas Ø 2,5 cm, höjd ca 10 cm
Färg
Gul
Designer
Amanda Tunved
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Amanda Tunved är en keramiker med bas i Stockholm. Inför hennes födelsedag skickade sambon in en hemlig ansökan till Designtorget. Fyra månader senare välkomnas Amandas design till Designtorgets sortiment och nyheten Ringkon lanseras. Ringkonen är en dekorativ ...

Read More

Amanda Tunved