Sägen Ring Luna Eclipse

595 kr
Den här produkten finns i lager
Kantig ring med mörk karaktär, formgiven av Elin Sigrén för Sägen. Luna betyder måne på Latin. Kollektionen är inspirerad av månens mystik och 60-talets experimentella design. Ringen är tillverkad av 100% nickelfritt stål och porslin. Se andra smycken från Sägen nedan.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Stål
Mått
Ø 10 resp. 7 mm, bredd 2 cm
Färg
Svart
Designer
Sägen
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Elin Sigrén är smyckesdesigner hos Sägen. Hon älskar gammalt porslin. "Det påminner mig om söndagsmiddagar hos min mormor i huset på Gotland, det är ett kärt minne som jag vill bära med mig". Elin hämtar upp och samlar porslin bland annat ...

Läs mer

Sägen