M.SAHLBERG jewelry Ring dubbel

1 595 kr
Tillfälligt slut i lager online
Ring i återvunnet sterlingsilver med lätt struktur från smyckesdesigner Mia Sahlberg. Ring dubbel är en del av kollektionen Sculpted Sea där varje smycke är skulpterad för hand i en asymmetrisk och organisk form. Matcha gärna med Örhängen halvmåne från M.SAHLBERG.

-Tillverkade för hand i Stockholm
-100% återvunnet sterlingsilver
-Varje ring är unik på grund av dess organiska tillverkningsprocess
-Skötsel: Förvara mörkt och torrt, helst separerat i påsar/askar
-Gå upp 0,5-1 storlek då bredare ringar brukar ha en snävare passform
-Något justerbar i storlek
Läs mer
Produktdetaljer
Material
100% återvunnet sterlingsilver
Mått
ca 20 mm bred
Färg
Silver
Tillverkningsland
Sverige
Designer
M.SAHLBERG jewelry
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Mia Sahlbergs kreativa uttryck är lika varierat som mångsidigt. Under de senaste tio åren har hon gjort parallella resor från kläddesigner, bildkonstnär och stylist till silversmed. Allt sedan Mias första klädkollektion som togs fram i Paris 2007 har hennes...

Läs mer

M.SAHLBERG jewelry