RIG-TIG grötsked

139 kr

97 kr

Den här produkten finns i lager
Mellanstor träsked av vit ek från exklusiva redskapsserien Easy. Träsleven är en bra allsked i köket för matlagning och uppläggning. Formgiven av Cecilie Manz. Finns i tre storlekar. Ej maskindisk.

RIG-TIG by Stelton är Steltons egna varumärke med moderna stilbildande köksartiklar. RIG-TIG arbetar med kända formgivare från hela världen för att ta fram miljövänliga och unika köksredskap med bästa funktionalitet. Skandinavisk design och minimalistiska vardagslösningar som gör det lätt att hålla ordning i köket.
Produktdetaljer
Material
Ek
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.