SE/SEK

Putsmedel Ultra Soft metallpolish

125 kr
Den här produkten finns i lager

Glanol Ultra Soft metallpolish är ett unikt och skonsamt poleringsmedel som ger alla metalldetaljer en hög glans.

Poleringen ger en vattenavisande och skyddande yta som förhindrar rost och korrosion. Smuts avlägsnas och ytan skyddas. Glanol har en rad fördelar jämfört med många andra produkter: den efterlämnar ett långtidsverkande skydd mot smuts, oxidering och korrosion, den är skonsam och repar ej ytan, medlet är mycket drygt och räcker länge. Rinner eller droppar ej. Torkar ej i förpackningen. Innehåller inga gifter eller syror.

Läs mer
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.