SE/SEK

Monjoi Poster Monjoi Göteborg

995 kr
Den här produkten finns i lager
Poster som illustrerar Feskekôrka, en inomhus fiskmarknad i Göteborg, Sverige.

Den ursprungliga målningen är gjord av blått tejp för att forma de vita linjerna och färgas med akrylfärg från Guerra målarbutik i New York City. Detta är en digital version gjord med originalmålningen som en mall.

-Tryckt på 180g matt papper av hög kvalitet
-Skickas i brunt kraftrörslådor med plaständkapslar som garanterar 100% skydd vid leverans
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Papper
Volym
200 g
Mått
50 x 70 cm
Färg
Multi
Tillverkningsland
Sverige
Designer
Monjoi
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Monjoi är ett digitalt konstgalleri som säljer affischer av tavlor som ursprungligen gjordes av tejp. Med hjälp av en särskild tejpteknik skapar formgivaren Isolina Fedel exklusiva art prints och nu lanseras nyheten Swedish Views hos Designtorget. Kollektionen presenteras i tre ...

Read More

Monjoi