Bo Lundberg Poster Göteborg signerad

795 kr
Den här produkten finns i lager

Signerad poster i begränsad upplaga, av prisbelönte illustratören Bo Lundberg för Designtorget

Högkvalitativt tryck med ljusbeständig färg på ett kraftfullt grafiskt papper med en fin struktur som påminner om fint akvarellpapper. Ett av de mest populära medium för konsttryck på grund av den fantastiska färgåtergivningen och att motiven kommer till sin rätta.

Finns med flera olika motiv. Se andra produkter i samma serie nedan.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Papper
Färg
Mönstrad
Designer
Bo Lundberg
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Bo Lundberg är en prisbelönt illustratör och grafisk formgivare som har verkat internationellt i nästan tjugo år. Han har bland andra samarbetat med  Bloomingdale’s, MTV, Rolls-Royce, Vogue Japan och Wallpaper. När han inte gräver i sin ...

Läs mer

Bo Lundberg