SE/SEK

Poster Bokstaveringsalfab. 8 Liselotte

99 kr
Den här produkten finns i lager

Designtorget välkomnar formgivarna Liselotte Watkins, Gaia Padovan och Bitte Andersson till sortimentet. I samband med initiativet Adam Berit – ett förslag på ett nytt bokstaveringsalfabet från Rättviseförmedlingen och Fredrika Bremer Förbundet – har formgivarna gjort sin egen tolkning av alfabetet. Resultatet är en exklusiv kollektion posters för dem som vill börja bokstavera för ökad jämställdhet och representation.


"- Jag har arbetat med ett abstrakt papperscollage i bakgrunden och sen ett organiskt utspritt alfabet. En vink till min barndoms mjuka runda bokstäver som jag lärde mig läsa till. Vill att postern ska locka alla åldrar, säger Liselotte Watkins.


Liselotte Watkins är född 1971 i Nyköping. Hon är bosatt och verkar som konstnär i Rom sedan 10 år och har tidigare bott och jobbat i New York och Paris. Hon studerade på The Art Institute i Dallas, USA, och har arbetat som modeillustratör sedan slutet av 1990-talet."


Bland hennes kunder finns Vogue (Storbritannien, USA, Japan, Italien), Elle (USA, Storbritannien, Frankrike), Glamour (USA, Frankrike), Mademoiselle, MAC Cosmetics, Barneys, Victoria Secret, Sephora, Max Mara och Anna Sui.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Papper
Mått
50x70 cm
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.