SE/SEK

Poster Bokstaveringsalfab. 6 Bitte

99 kr
Den här produkten finns i lager

Designtorget välkomnar formgivarna Liselotte Watkins, Gaia Padovan och Bitte Andersson till sortimentet. I samband med initiativet Adam Berit – ett förslag på ett nytt bokstaveringsalfabet från Rättviseförmedlingen och Fredrika Bremer Förbundet – har formgivarna gjort sin egen tolkning av alfabetet. Resultatet är en exklusiv kollektion posters för dem som vill börja bokstavera för ökad jämställdhet och representation.


Denna affisch är Bitte Anderssons tolkning av alfabetet. ”- Som serietecknare ligger det nära till hands att skapa personer och karaktärer. Det föll sig därför naturligt att utgå ifrån kroppen. Jag utgick från kroppsdelar som jag tyckte att bokstäverna redan liknande. Vart eftersom bokstäverna tog form fick de även en egen karaktär och en personlighet. ”


Bitte Andersson är serietecknare och illustratör och jobbar för tillfället som lärare i illustration på Konstfack. Hon har regisserat actionkomedimusikalen Dyke Hard som hade biopremiär i Sverige 2015. Bitte har också ett förflutet som bokhandlare och startade den feministiska bokhandeln Hallongrottan i Stockholm 2006.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Papper
Mått
50x70 cm
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.