SE/SEK

Blu Kat Poster Älskar dig A4

149 kr
Den här produkten finns i lager
Poster med bokstaveringsalfabet från Blu Kat som blir lika fin till barnrummet som till andra rum i hemmet. Alla motiv i BLU ART Print Collection 2019 använder samma harmoniska färger och kombineras därför fint ihop. Konstverken är tänkta att hängas två eller flera stycken tillsammans.

Tryckta på tjockt Fine Art arkivpapper. i 210g.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Papper
Mått
A4 (21x29.7cm)
Färg
Multi
Tillverkningsland
Sverige
Designer
Blu Kat
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

BLU KAT är ett svenskt livsstilsmärke och konceptbutik.  BLU KAT och de andra märkena som finns representerade i deras butik är noggrant utvalda för att förbättra och förgylla människors liv och livsstil. När de skapar och väljer produkter...

Read More

Blu Kat