Menu Pläd Square

2 999 kr
Tillfälligt slut i lager online

Nepal Projects Square Throw är en handvävd pläd i 100% merinoull formgiven av A Hint of Neon för danska Menu.

Pläden är tillverkad för hand i Nepal, och ingår i Menus initiativ Nepal Projects, vilket är ett samarbete med hjälporganisationen Danida. Nepal är känt för sin mångåriga textiltradition, och produktionen skapar angelägen sysselsättning med rättvisa arbetsförhållanden i landet.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Ull
Mått
180 x 140 cm
Färg
Svartvit
Designer
Menu
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Menu är ett danskt varumärke som grundades 1976. Designföretaget har som mål att skapa innovativa, användarvänliga och multifunktionella produkter utan att göra avkall på den skandinaviska enkelheten med den tidlösa estetik som de har blivit kända ...

Läs mer

Menu