SE/SEK

Blu Kat Pläd Normandie

349 kr
Den här produkten finns i lager
Mjuk och fin bomullspläd som vacker att drapera över en soffa eller fåtölj. Pläden har ett subtilt mönster i harmoniska färger som gör den till en utmärkt dekorativ accent i varje hem. Den är också mysig att krypa upp och värma sig under, utan att vara för tjock, vilket gör den perfekt för helårsbruk.

Designad i Stockholm av BLU KAT och handvävd i Denizli, Turkiet på traditionella vävstolar, handknutna tofsar.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Bomull
Tvättråd
30°
Mått
185cm x 95cm
Färg
Blå
Tillverkningsland
Turkiet
Designer
Blu Kat
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

BLU KAT är ett svenskt livsstilsmärke och konceptbutik.  BLU KAT och de andra märkena som finns representerade i deras butik är noggrant utvalda för att förbättra och förgylla människors liv och livsstil. När de skapar och väljer produkter...

Read More

Blu Kat