SE/SEK

Simon Key Bertman Pläd Loom svart

895 kr
Den här produkten finns i lager
Loom pläd från Muuto, formgiven av Simon Key Bertman. En handvävd pläd tillverkad av 100 % bomull. Pläden är mjuk och har ett geometriskt mönster som ger en ny look till din soffa eller fåtölj. Pläden finns i två olika färger.

Tvättas separat i 30 grader och hängtorkas. Stryk och torktumla ej.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Bomull
Tvättråd
30°
Mått
180 x 130 cm
Färg
Svartvit
Designer
Simon Key Bertman
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Simon Key Bertman är textilkonstnär och designer från Stockholm. Han är känd för sitt skarpa öga för mönster och matematiska sekvenser. Han har fått stor uppmärksamhet för sina textila verk både i Sverige och utomlands.   ...

Read More

Simon Key Bertman