Barolo / Mårtensson Pläd Curly ljusgrå

1 495 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 65 kr/månad
Idén till pläden Curly uppkom då formgivarna Ulrika Mårtensson och Margot Barolo experimenterade med skulpturala mönster genom att låta en symaskin sy åt fel håll. Resultatet blev en mjuk stickad pläd med ett tredimensionellt mönster. Formgiven för Design House Stockholm. Finns i tre olika färgställningar.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
50% ull 50% akryl
Tvättråd
30°
Mått
170 x 80 cm
Färg
Grå
Designer
Barolo / Mårtensson
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Margot Barolo och UIrika Mårtensson driver tillsammans varumärket Brave Production. Med stor omsorg och transparens driver de en egen produktion med föremål. Ambitionen är att tillverka produkterna i ett fåtal fabriker och nära samarbete som ...

Läs mer

Barolo / Mårtensson