Celine Strömbäck & Lisa Lindh Piedestal UNIT skogsgrön

745 kr
Den här produkten finns i lager

Pulverlackad metallhylla eller piedestal, formgiven av beckmanseleverna Celine Strömbäck och Lisa Lindh. Produkten tillverkades i begränsad upplaga under våren 2017, i ett samarbete mellan Designtorget och Beckmans designhögskola. Den lanserades på en utställning i vår flaggskeppsbutik på Kulturhuset i Stockholm.

Läs formgivarnas egen beskrivning om produkten nedan.

"Vrid, vänd och vält. Piedestalen UNIT är designad för att kunna stå på alla håll och kanter. Från en tunn profil tar den form i takt med vad som placeras på, i eller under den. På matbordet, i köket, bokhyllan eller fönstret. UNIT är en inredningsdetalj som på ett nytt sätt förhöjer dina föremål och tillsammans bildar en helhet. Låt dina föremål få ny glans med UNIT!"

Produktdetaljer
Material
Metall
Färg
Grön
Mått
30 x 14 x 15 resp. 10 cm
Designer
Celine Strömbäck & Lisa Lindh
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Industrigatan 19, 171 48 Solna.

Designer

Formstudenterna Lisa Lindh och Celine Strömbäck går sista året på Beckmans Designhögskola. Piedestalen Unit är deras första samarbete och uppkom under en kurs i småskalig produktion våren 2017. Enkla former, ett hållbarhetstänk samt ...

Läs mer

Celine Strömbäck & Lisa Lindh