SE/SEK

Reis Pettersson Piccolo bord 30x30x30 La Spezia/vit

2 200 kr
Beställningsvara –Leveranstid 3-4 veckor
Betala 94 kr/månad

Tåligt och snyggt terrazzobord från stockholmsbaserade Reis Pettersson. Terrazzo är en konststen som framställs av lättbetong och naturliga produkter så som sten och marmor. Det svartvita mönstret på bordsskivan heter La Spezia. Benställningen är tillverkad av pulverlackad metall. Se fler utföranden nedan.

Bordet fungerar lika bra som sidobord till soffan som balkongbord utomhus, eller varför inte som pall? Använd glasunderlägg för att undvika ringar och fläckar. Rengör bordsskivan med utspädd såpa, alternativt ett ph-neutralt rengöringsmedel för stenrengöring. Använd ej fettlösande rengöringsprodukter så som diskmedel då det löser upp den skyddande fetthinnan och sealern i terrazzon. Beställningsvara.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Sten & metall
Mått
LBH 30 x 30 x 32 cm
Färg
Vit
Designer
Reis Pettersson
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Reis Pettersson grundades av bröderna Joakim Pettersson och Jesper Reis, och är ett svenskt designföretag som producerar lyxiga interiörprodukter. Deras första design, ”Terrazzo balkongbord”, började som ett projekt av Joakim när han misslyckades med ...

Read More

Reis Pettersson