Pet People Magazine Pet People Magazine 01: Malmö

150 kr
Den här produkten finns i lager

Pet People Magazine är ett tryckt magasin som handlar om förhållandet mellan husdjur och människa. I en stad per nummer, fokuserat på fotografi tillsammans med en kort intervjubaserad berättelse, får läsaren lära känna djur- och människopars relationer och djurens personligheter. Pet People är självpublicerat och producerat av grafisk designer Linnea Paulsson och fotograf Hilda Grahnat. Magasinet har en upplaga på 1000 ex. Engelsk text.

I det här numret får vi möta åtta husdjur och deras människor, alla bosatta i Malmö. Vi får även följa med på ett besök till en pudelsalong! Engelsk text. Djuren och människorna som porträtteras är:

Chano + Oyuki
Skrutten + Sofia
Bullen + Sofie
Lady Frances + Josefine
Eskil + Oscar + Ina
Jonas + Jenny
Steven + Anna
Snöret + Erik

Läs mer
Produktdetaljer
Antal sidor
56
Material
Papper
Mått
24 x 17 cm
Designer
Pet People Magazine
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Linnea Paulsson Neppelberg är grafisk formgivare bosatt i Stockholm, och utbildad vid Kungliga Konstakademin i Köpenhamn. Linnea formger magasin och böcker, identitetsdesign och produkter, för kunder som verkar inom inredning, konst och arkitektur. Hilda Grahnat är fotograf...

Läs mer

Pet People Magazine