Muuto Pepparkvarn Plus svart

499 kr
Den här produkten finns i lager

Plus salt- och pepparkvarn är en ikonisk Muuto-produkt med sin stilrena och snygga design. Kvarnen är praktisk i sin formgivning med delar i olika storlekar för bästa grepp när du skall mala salt eller peppar. En kvarn utöver det vanliga som fångar blicken! Formgiven av Norway Says, tillverkad av lackad bokträ.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Trä
Mått
Ø 6,7 cm, höjd 18 cm
Färg
Svart
Designer
Muuto
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Muuto är ett ungt danskt designföretag med visionen att föra tillbaka Skandinavien till positionen som världens ledande region för design, precis som på 50-talet. Genom sin starka tro på unga formgivare och genom att ge dem frihet och inspiration till att skapa ...

Läs mer

Muuto