SE/SEK

Ballograf Penna Epoca vit

75 kr
Den här produkten finns i lager
Ballograf Epoca-serien lanserades 1960 och är förmodligen den mest ikoniska pennadesignen i Sverige. Epoca P Luxe har en stilren design med guldpläterade metalldetaljer. Pennans mekanism har livstids garanti och patronen skriver i hela 8000 meter innan det är dags att byta patron. Bläcket i pennan är blått och dessutom certifierat svenskt arkiv, vilket borgar för absolut högsta kvalitet. Pennorna produceras än idag i Västra Frölunda utanför Göteborg. Se andra utföranden nedan.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Plast
Mått
13 cm
Färg
Vit
Designer
Ballograf
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Ballograf är Sveriges mest kända varumärke för pennor. Redan 1947 började produktionen i ett garage i Göteborg och idag kan de stoltsera med att vara Sveriges enda penntillverkare. Eugen Spitzer som kommit till Göteborg från Ungern under andra ...

Read More

Ballograf