Ella Gustava Pekbok Räkna med Stockholm

149 kr
Den här produkten finns i lager

Räkna med Stockholm är en pekbok som också är en reseguide för de riktigt små barnen. Boken räknar från ett till tio på ett kreativt sätt och utgår från det som fångar barns intresse och som de vill sätta igång samtal kring. Skyltar och flaggor, båtar och byggnader - alla typiska för Stockholm. De tio träden går att räkna som just tio träd, men finns förstås också vid verklighetens parker och torg. Genom boken kan barnen bli lite av egna Stockholmsexperter.

Illustrationerna är klippta i färgat papper och boken är tryckt på återvunnen kartong med giftfria färger. Idé och design Emelie Nilsson och Tove Sundman för Ella Gustava form. I samma serie finns boken Räkna med Skåne.

Läs mer
Produktdetaljer
Antal sidor
20
Material
100% återvunnen kartong
Mått
21 x 15,5 cm
Färg
Mönstrad
Designer
Ella Gustava
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Ella Gustava är en kreativ syskonduo bestående av Emelie Nilsson och Tove Sundman. Duon är verksam på Öland och i Skåne och namnet Ella Gustava är taget efter deras farmor. Hon var konstnär på Öland och har inspirerat Emelie och Tove mycket i sitt eget skapande....

Läs mer

Ella Gustava