Mika Tolvanen Paraplyställ Hoop svart

1 595 kr
Tillfälligt slut i lager online

Hoop är en modern tolkning av ett klassiskt paraplyställ som formgivare Mika Tolvanen fick syn på på en loppmarknad. Stället är tillverkat av lackad gjutjärn och pryder verkligen sin plats i hallen. En smal oval tråd som är upphängd ovanför en gjutjärnsbas erbjuder stabil paraplyförvaring med en kompakt och stabil bas. Formgiven av Mika Tolvanen för NakNak.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Gjutjärn
Mått
BHD 25 x 40 x 10,5 cm
Färg
Svart
Designer
Mika Tolvanen
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Mika Tolvanen är född 1975 i Lieksa i östra Finland. Efter sina studier på Royal College of Art så startade han sin egen verksamhet 2001. Tillsammans med Julie Tolvanen driver han sedan 2015 Studio Tolvanen. Studion har arbetat med flera etablerade varumärken så som Muuto, NakNak och Design ...

Läs mer

Mika Tolvanen