Swedish Ninja Papperskorg Chimney svart

299 kr
Den här produkten finns i lager
Pappperskorg tillverkad av återvunnen papp, formgiven av Andréason & Leibel för malmöbaserade Swedish Ninja. Namnet Chimney syftar till att påminna kunden om att pappersförbrukningen i världen är ett stort problem! Men använder man papper på rätt sätt kan man producera 3-dimensionella produkter med liten påverkan på natur och miljö. Kommer i platt paket och är helt återvinningsbar.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Återvunnet papper
Mått
Ø 32 cm, höjd 35 cm
Färg
Svart
Designer
Swedish Ninja
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Varumärket Swedish Ninja är ett malmöbaserat företag som drivs av formgivare Maria Gustavsson. Företaget grundades 2016, efter att Maria arbetat i över tio år som frilansande designer. "Vår nya inrednings- och lampkollektion är en mix av min egen ...

Läs mer

Swedish Ninja