Sinar Alexis & Joakim Zickert Pappersgem ge:m

199 kr
Tillfälligt slut i lager online
Formgivarna Sinar Alexis & Joakim Zickert ville ge gemet en förhöjd status i vår vardag. Resultatet blev Ge:m som är tänkt att få fler användingsområden än att endast hålla ihop papper som att fungera som ett bokmärke, en sedelklämma eller ett dekorativt smycke.

Formgivarna: Sinar Alexis & Joakim Zickert
Tillverkad i Sverige
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Rostfritt stål
Mått
2x50x90 mm
Färg
Silver
Designer
Sinar Alexis & Joakim Zickert
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Inför Stockholm Design Week presenterar Designtorget årets samarbete mellan formprogrammet på Beckmans Designhögskola och industrilinjen på Konstfack: en bit av Skandinavien som får följa med hem. 10 nya produkter av 19 designtalanger lanseras i begränsad ...

Läs mer

Sinar Alexis & Joakim Zickert