ÄLVIS. Pappersägg 4-p Mönster

99 kr
Den här produkten finns i lager
Påskpynt i form av pappersägg med lekfulla mönster tillverkade för hand av restpapper från Älvis korttillverkning. Perfekt till påskriset eller det dukade bordet.

Alla ÄLLVIS produkter är utvecklade i ett mycket vackert premiumpapper, 80% recyclerade fibrer, utan klorin, syror eller hârda metaller.

"Fjädrarna är ett upcycling-projekt där jag tar vara pâ allt överblivit papper frân mina produktioner för att formge nya produkter. Upcycling handlar om att omvanlda biprodukter, avfall, oanvända eller oönskade produkter till nya och användbara föremål," säger Sandra Doria Medina, grundare & Creative Director för Älvis.

-Säljs i 4-pack
-Alla ägg är unika då de tillverkas av restpapper
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Papper
Mått
6 x 3 cm
Färg
Multi
Designer
ÄLVIS.
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

ÄLVIS. är ett varumärke som handlar om kärlek till papper och design av detta underbara material. Kort, stationery & dekoration. ÄLVIS. mixar en stark grafisk design med vackert papper och tryck. ÄLVIS. har ett ekologiskt tänk och arbetar endast med ...

Read More

ÄLVIS.