Ejvor Paketkort Djur

59 kr
Den här produkten finns i lager
Fina djuretiketter som kan antingen fästas på paket eller hängas på ett snöre som en girlang till kalaset. Förpackningen innehåller 5 olika djur, en av varje: Krokodil, jordekorre, flodhäst, tiger och räv.

-Innehåller 5 olika djur
-Varje djur har ett stansat hål för snöre
-Blank baksida
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Papper
Mått
ca 12 x 9 cm
Färg
Multi
Designer
Ejvor
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Ejvor är ett samarbete mellan grafiska formgivarna Madeleine Engelin och Sofie Lind. De älskar att kombinera roliga och härliga mönster, illustrationer och färger på ett kreativt och lekfullt sätt. Med stor kärlek till skapandet vill de att produkterna ska ...

Läs mer

Ejvor