SE/SEK

Sägen Örhängen Luna Petite guld

595 kr
Den här produkten finns i lager
Eleganta örhängen med mörk karaktär formgivna av Elin Sigrén för Sägen. Luna betyder måne på Latin; kollektionen är inspirerad av månens mystik och 60-talets experimentella design. Just dessa örhängen inspirerades av en månförmörkelse. Smycket tål vatten och ändrar ej färg med tiden

Material: 100% nickelfritt stål med gyllene PVD ytbehandling, 100% porslin
Skötselråd: Porslinet bör hanteras varsamt
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Stål
Mått
10mm, 6mm, stiftets längd 10mm
Designer
Sägen
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Elin Sigrén är smyckesdesigner hos Sägen. Hon älskar gammalt porslin. "Det påminner mig om söndagsmiddagar hos min mormor i huset på Gotland, det är ett kärt minne som jag vill bära med mig". Elin hämtar upp och samlar porslin bland annat ...

Read More

Sägen