SE/SEK

Julia Nielsen / Hippstory Örhängen Confetti yellow/black

295 kr
Den här produkten finns i lager
Örhängen från Hippstory. Designade i Sverige av Julia Nielsen. Memphis Milan style inspererade mönster. Handritade och sedan datorritade och därefter printade på björkträ. Designade och gjorda på de svenska öarna Gotland och Öland.

FSC-märkt trä, fanér pressad i en miljövänlig process. Trädelarna är gjorda och tillverkade i Sverige och Tyskland, smycket sätts ihop på Gotland. Trädelarna är tillverkade och ihopsatta i Sverige och Tyskland. Smycket färdigställs på Gotland.

Skötselråd: Håll borta från fukt och vatten, förvara i sluten förpackning ensam.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Trä
Maxvikt
2g
Mått
Halvmåne: 12x6x3mm
Färg
Mönstrad
Tillverkningsland
Sverige och Tyskland
Designer
Julia Nielsen / Hippstory
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Julia Nielsen har varit verksam produkt-formgivare sedan 2003 då hon började sälja örhängen gjorda av överblivna läderbitar från Brick Lanes lädermanufakturer på Spitalfields marknad i London. Sedan dess har företaget Hippstory designat ...

Read More

Julia Nielsen / Hippstory