SE/SEK

Det Lilla Köksbryggeriet Ölbrygg Refill APA 4 L

349 kr
Den här produkten finns i lager
American pale ale ölbrygg refill till ölbryggningskit från Det Lilla Köksbryggeriet.

Pale Ale är ett av orginal-recepten från Lilla Köksbryggeriets öl-portfölj. Den använder amerikansk humle för att ge ölen dess karakteristiska fruktiga smak och arom av citrus. Ölen är välhumlad och har en härlig beska.

- Stil: American Pale Ale (APA)
- Humle: Cascade
- Malt: Carared
- Doft och smak: Tydlig doft av exotiska frukter - passionsfrukt, aprikos och tallbarr. Lagom beska och en balanserad bördighet tack vare malten.
- Passar till: Passar de flesta maträtter oavsett om det är fisk, fågel eller kött.
- För dig som gillar: Sierra Nevada Pale ale, S:t Eriks APA, Nynäs Indianviken, Dale’s pale ale

Receptsatsen innehåller:
- Torkad malt och krossad malt
- Humlepellets
- Jäst
- Kapsyler
Läs mer
Produktdetaljer
Volym
4 L
Designer
Det Lilla Köksbryggeriet
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Det lilla köksbryggeriet. Fram till nyligen har hembryggning till stor del handlat om krånglig utrustning och supersvåra instruktioner. Teamet från Det Lilla Köksbryggeriet gillar inte utrustning och svåra instruktioner. De gillar när vem som helst kan skapa ...

Read More

 Det Lilla Köksbryggeriet