Odlingskit Table Garden

Tillfälligt slut

Perfekt gå bortpresent! Med odlingskitet Table Garden behöver du ingen jord, gröna fingrar eller en massa utrymme. Istället för jord så gror fröna i agargelé, från ett naturligt pulver av röda alger. Fröna är redo för skörd inom 6-12 dagar och det behövs ingen vattning! Table Garden är ett växthus i porslin där du håller locket på de första dagarna för att fröna ska tro att de ligger och gror i jorden, sen lyfter du på locket och låter tiden göra sitt. Inom kort kan du skörda dina egna kryddor.

Kitet innehåller ett växthus i porslin, organisk rädisa, ruccola och senapsfrön, samt odlinssubstat för tre odlingar. Formgivet av Tove Johnson för Our Greenery.

Produktdetaljer
Material
Porslin
Mått
Ø 18 cm
Färg
Vit
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.