SE/SEK

Nyöppning Götgatan | Stockholm Design Week 2018

Nyöppning Götgatan | Stockholm Design Week 2018

I samband med Stockholm Summer Design Week 2018 i augusti firade vi in vår nyöppnade butik på Götgatan 31 i Stockholm.

Under kvällen lanserade vi nyheter från Stockholmsbaserade designern Joanna Günther, serverade drinkar i sällskap av Swedish Tonic.

 

Alla kunder fick med sig ett självporträtt, tecknat av illustratören BahKadisch som var på plats och förgyllde kvällen.

Fler var nyfikna på och testade det här lilla IQ-pusslet som är ett perfekt sällskap på t ex resan eller på väg till jobbet. Du lägger bitarna i olika kombinationer, vilka är graderade i 10 olika nivåer, från förskolenivå till Einstein. Pusslet läggs i lådan eller byggs som en pyramid ovanpå. Innehåller 12 bitar och har 505 olika lösningar. 

Hanna Brandén spelade varm och peppig musik som välkomnade in till vår nyöppning

Swedish Tonic bjöd på drinkar under kvällen

Swedish Tonic bjöd på drinkar under kvällen. I den här mattsvarta keramikflaskan finns tonicsirap, perfekt som gå bortpresent eller till dig själv för fredagsdrinken!

Flaskan räcker till ca 10 drinkar. Förvaras mörkt och svalt.

Swedish Tonics eget recept på en klassisk GT:

20 ml Swedish Tonic-sirap
40-60 ml gin
150 ml kolsyrat vatten
En skiva citron
Is

Karin Ohlsson är illustratör och grafisk formgivare med en examen i grafisk design och kommunikation. Efter avslutad utbildning arbetade hon som art director på reklambyrå under ett antal år, men är nu egenföretagare och frilansare.

Under namnet BahKadisch tar Karin fram produkter med sina illustrationer på, och sedan 2014 säljs några av dessa på Designtorget. En typisk illustration av Karin innehåller många streck och sparsamt med färg. Det florerar en hel del skägg i bilderna och gärna en del humor. Inspirationen finner hon i vardagshändelser och lustiga situationer. Ofta växer illustrationerna fram utan att ha en färdig skiss först. Det som blir, det blir.