Novellix Novellix Novellkalender 2018

699 kr
Den här produkten finns i lager
Novellix novellkalender är den perfekta kalendern för bokmalen! Det här är en skattkista fylld med berättelser att lysa upp decembers mörka kvällar med. Kalendern innehåller 24 omsorgsfullt utvalda böcker, en blandning av nyskrivet och klassiker. Njut av ny läsupplevelse varje dag ända fram till julafton! Böckerna kommer i en vacker samlingsbox som är unikt formgiven av Novellix egna formgivare Lisa Benk.

Njut av ny läsupplevelse varje dag fram till julafton. Och det bästa av allt – när julen är över finns böckerna kvar. Novellix - Stories to go är ett bokkoncept i fickformat som passar ferfekt att ta med på resan eller att ge bort som minipresent.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Papper
Designer
Novellix
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Idén till Novellix föddes när Lena Hammargren, en av grundarna, befann sig på tågstationen i Uppsala. Hon ville ha något litet att läsa på tåget. Resan hem till Stockholm skulle bara ta 40 minuter så någon pocketbok skulle hon inte ...

Läs mer

Novellix