SE/SEK

Novellix Novellix Swedish Crime

185 kr
Den här produkten finns i lager
Novellix Swedish Crime är ett bokpaket i fickformat som passar perfekt att ta med på resan eller att ge bort som present. Fyra pocket noveller av populära svenska kriminalromaner på engelska.

Bokpaketet innehåller:
Håkan Nesser – How I Spend My Days and My Nights
Arne Dahl – Migraine
Karin Tidbeck – Anywhere Out of the World
Henning Mankell – The Man on the Beach
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Papper
Mått
110 x 152 x 12 mm
Färg
Grön
Tillverkningsland
Sverige och estland
Designer
Novellix
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Idén till Novellix föddes när Lena Hammargren, en av grundarna, befann sig på tågstationen i Uppsala. Hon ville ha något litet att läsa på tåget. Resan hem till Stockholm skulle bara ta 40 minuter så någon pocketbok skulle hon inte ...

Read More

Novellix