SE/SEK

Novellix Novellix Swedish Classics

185 kr
Den här produkten finns i lager

Novellix - Stories to go är ett bokpaket i fickformat som passar ferfekt att ta med på resan eller att ge bort som minipresent. Det här bokpaketet innehåller fyra svenska klassiker på engelska: Astrid Lindgren "Most Beloved Sister & Mirabelle", August Stringberg "Frictions", Selma Lagerlöf "The Silver Mine" och Stig Dagerman "Sleet". Översättning av Elisabeth Kallick Dyssegaard, Ellie Schleussner, Velma Swanston Howard och Steven Hartman. Böckernas omslag är illustrerade av Lisa Benk och kommer i en mönstrad ask. Finns även med andra titlar.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Papper
Mått
16,5 x 11,5 cm
Färg
Vit
Designer
Novellix
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Idén till Novellix föddes när Lena Hammargren, en av grundarna, befann sig på tågstationen i Uppsala. Hon ville ha något litet att läsa på tåget. Resan hem till Stockholm skulle bara ta 40 minuter så någon pocketbok skulle hon inte ...

Read More

Novellix