Novellix Novellix Grannar

339 kr
Den här produkten finns i lager

Novellix - Stories to go är ett bokpaket i fickformat som passar ferfekt att ta med på resan eller att ge bort som minipresent. Det här bokpaketet innehåller nio titlar på ämnet grannar: Augustin Erba "Hiwa", Kjell Westö "Midsommar med herr Laakso", Josefine Klougart "Regn," Elsie Johansson "Höra stenarna sjunga", Lars Norén "De sista rummen", Lydia Davis "Våra främlingar", Merethe Lindström "Ödelagda städer", Aris Fioretor "Rapport från den täta världen" och Kim Thúy "Hitomi".

Vad är egentligen en granne – är det en främling, vän eller fiende? Begreppet väcker funderingar kring integritet och civilkurage, men det berör även ämnen som gemenskap, utanförskap och gränser. Hur förhåller vi oss till våra grannar?

I Novellix Grannar har nio författare fritt tolkat detta tema. Resultatet är nio noveller med nio unika omslag skapade av konstnären Karin Mamma Andersson. Böckerna är samlade i en fin presentbox och rymmer berättelser om samhörighet och främlingskap, där erfarenheter både kan föra oss samman och skilja oss åt. Alla är vi grannar med varandras liv. Förord av Jan Gradvall.

Se andra titlar nedan.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Papper
Mått
16,5 x 11,5 cm
Färg
Grön
Designer
Novellix
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Idén till Novellix föddes när Lena Hammargren, en av grundarna, befann sig på tågstationen i Uppsala. Hon ville ha något litet att läsa på tåget. Resan hem till Stockholm skulle bara ta 40 minuter så någon pocketbok skulle hon inte ...

Läs mer

Novellix