Novellix Novellix Thorvall, Malmsten, Stenberg & Brøgger

185 kr
Den här produkten finns i lager
Novellix - Stories to go är ett bokpaket i fickformat som passar ferfekt att ta med på resan eller att ge bort som minipresent. Det här bokpaketet innehåller fyra nyskrivna noveller: Kerstin Thorvall "Olle", Bodil Malmsten "Åtrå", Birgitta Stenberg "Rösten" och Suzanne Brøgger "Blomman". Böckernas omslag är illustrerade av Lisa Benk och kommer i en mönstrad ask. Finns även med andra titlar.

Att attraheras av en röst. Att låta någons stubbiga skäggväxt rodna upp ens kind. Att våndas över sin egen oförmåga att uttrycka sin kärlek – uttrycka sig själv! – så som man innerst inne önskar. Att inse att man inte är fri. Att åtrå en mycket yngre man men inte bli åtrådd tillbaka. Om detta handlar dessa berättelser, skrivna av fyra kvinnliga författare som trotsade konventionerna genom att skriva såsom otaliga män gjort före dem: Om lust och om sex. Sin egen lust. Sitt eget kladdiga, lystna och mörbultande sex.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Papper
Mått
16,5 x 11,5 cm
Färg
Lila
Designer
Novellix
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Idén till Novellix föddes när Lena Hammargren, en av grundarna, befann sig på tågstationen i Uppsala. Hon ville ha något litet att läsa på tåget. Resan hem till Stockholm skulle bara ta 40 minuter så någon pocketbok skulle hon inte ...

Läs mer

Novellix