SE/SEK

ÄLVIS. Notepad Mini Vit m. Prickar

69 kr
Den här produkten finns i lager
Anteckningsblock med 100 blanka sidor från svenskt varumärke Älvis. Tillverkad av 80% återvunna fibrer och är klor, syra och tungmetallfri, FSC-certifierad.

110g/m²
Läs mer
Produktdetaljer
Antal sidor
100 sheets
Material
Papper
Mått
A7
Färg
Vit
Designer
ÄLVIS.
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

ÄLVIS. är ett varumärke som handlar om kärlek till papper och design av detta underbara material. Kort, stationery & dekoration. ÄLVIS. mixar en stark grafisk design med vackert papper och tryck. ÄLVIS. har ett ekologiskt tänk och arbetar endast med ...

Read More

ÄLVIS.