Nackkudde Ovaer

495 kr
Den här produkten finns i lager

Ovaer är en helt ny design på en gammal innovation, nämligen den uppblåsbara resekudden. Med den här kudden blir långflygningen eller pendlandet inga problem!

Nackkudden kommer i två delar, vilka förvaras i en lättpackad påse: en uppblåsbar krage med kardborreband och en avtagbar stor luva. Kudden är uppbyggd av olika luftkammare som stödjer och motverkar att huvudet faller i obekväma positioner. Materialet är valt med stor omsorg för en behaglig och mjuk känsla.

Nackstödet har ett munstycke som gör det enkelt att blåsa upp och tömma på luft. Du blåser upp kragen till önskad fasthet och den omsluter hela halsen, vilket ger ett bra stöd – huvudet ramlar varken åt sidorna eller framåt.

Huvan är överdimensionerad för att skapa din egna privata sfär och bidrar med mörker och avskildhet under tiden du sover bland övriga resenärer. Huvan är avtagbar om du enbart föredrar den stödjande kragen.

Då du är mellan resor tömmer du enkelt kragen på luft och bär den till övrig klädsel som en scarf. På bussen till jobbet eller på väg till din drömdestination - nackstödet smälter in som en accessoar.

Huva och överdrag är tvättbara i 40°.

Produktdetaljer
Material
Polyester
Tvättråd
40°
Färg
Svart
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.