Hing Organics Myggljus Hing Organics

249 kr

125 kr

Den här produkten finns i lager

Slipp objudna gäster i trädgården eller balkongen! Norrländska Hing Organics har tagit fram ett miljövänligt myggljus av rapsvax, ekologisk eterisk olja och med två trävekar. Varje ljus är tillverkat för hand hos Hing i Piteå.

Trimma veken mellan bränningstillfällena genom att ta bort den brända delen för bästa effekt. Bränn max 2-3 timmar åt gången.

Produktdetaljer
Material
Rapsvax
Designer
Hing Organics
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Hing Organics är ett svensk varumärke som brinner för kvalitet. Företaget är baserat i Piteå och drivs av Sofia Grödahl och Lisa Hellmér. De producerar handgjorda ljus av miljövänlig rapsvax, ekologiska trävekar och ekologiska eteriska oljor....

Läs mer

Hing Organics