Anna Lerinder & Caroline Slotte Mugg Ostindia Floris 30 cl

189 kr
Den här produkten finns i lager

Servisen Ostindia Floris är resultatet av en förnyelse av den 80 år gamla servisen Ostindia från Rörstrand. Bakom designen ligger Caroline Slotte och Anna Lerinder, där de ville täcka in och kamouflera det ursprungliga mönstret och få det inbäddat som en snygg detalj. Floris finns även som tallrik och skål. Välj bland olika storlekar. Tål maskindisk.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Porslin
Volym
30 cl
Färg
Blå
Designer
Anna Lerinder & Caroline Slotte
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Anna Lerinder är en av Sveriges främsta porslinsformgivare och kanske Rörstrands mest anlitade. Såväl Ostindia Floris som Svenska Rödlistan och Mlle Oiseau har uppmärksammats för sina rena och avskalade former, d v s Anna Lerinders signum. I Gustavsbergs ...

Läs mer

Anna Lerinder & Caroline Slotte