Jessika Källeskog Mortel Tondo marmor

1 550 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 67 kr/månad

Tondo är en mäktig mortel formgiven av Jessika Källeskog för Design House Stockholm. Den mjuka formen möjliggör en väldigt precis malning av exempelvis kryddor som svartpeppar, då malningen både känns ut i fingertopparna och lätt kan överskådas. Tondo är mer än bara ett verktyg för att mortla dina kryddor, den är ett blickfång i köket och en samtalsstartare på middagsbjudningen. Diskas för hand.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Marmor
Mått
Bas 21 x 5,6 x 3,8 cm, ring Ø 14 x 3,8 cm
Färg
Vit
Designer
Jessika Källeskog
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Jessika Källeskog är en formgivare och inredare med bas i Stockholm. Hon jobbar väldigt mycket hands-on med sina material då hon formger. Hon har bakgrund i Italien, där hon studerade skulptur och handarbete. Idag driver Jessika sin egen designstudio Contour, där hon...

Läs mer

Jessika Källeskog