Muuto Matta Varjo grå 300x200 cm

7 749 kr
Beställningsvara –Leveranstid 4-6 veckor
Betala 319 kr/månad

Varjo matta från Muuto är en stor ullmatta, handvävd av kvalitetsull från Nya Zeeland. Mattan är designad av Tina Ratzer och har ett klassiskt fiskbensmönster fast med en modern touch. De olika mönsterblocken skapar dessutom en häftig, skuggliknande effekt - därav namnet på mattan. Varjo är nämligen det finska ordet för skugga! Mattans generösa storlek gör att den passar utmärkt i vardagsrummet eller under matsalsgruppen.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Textil
Mått
300 x 200 cm
Färg
Grå
Designer
Muuto
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Muuto är ett ungt danskt designföretag med visionen att föra tillbaka Skandinavien till positionen som världens ledande region för design, precis som på 50-talet. Genom sin starka tro på unga formgivare och genom att ge dem frihet och inspiration till att skapa ...

Läs mer

Muuto