SE/SEK

Formgatan Matta Loop 140x200 ivory

3 195 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 137 kr/månad
LOOP mattorna är handgjorda av skickliga hantverkare i nära samarbete med nordiska designers. Alla mattor tillverkas enbart av PET-garn som framställs av återvunna plastflaskor. Detta är ett 100% hållbart material och helt liknar ull i både utseende och känsla.

Mattorna absorberar inte vätskor, vilket gör dem väldigt lättskötta. Eventuella fläckar rengörs snabbt genom att torka med lite vatten och lite diskmedel.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
PET Garn
Mått
140 x 200 cm
Färg
Vit
Tillverkningsland
Indien
Designer
Formgatan
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Formgatan bildades i det pulserande Stockholm för att driva en idé om att skapa hållbar design baserad på nordisk enkelhet med ett öppet sinne för global input. Alla av Formgatans produkter är 100% hållbara och tillverkade i anständiga ...

Read More

Formgatan